Материалдық-техникалық база

Кафедраның мақтанышы өзінің оқу мейрамханасы мен оқу-ғылыми өндірістік орталықтарының болуы болып табылады:

  • қоғамдық тамақтану өнімдерін өндіру бойынша,
  • ет өңдеу бойынша
  • сүт өңдеу бойынша

Орталықтарда оқыту тамақ өнімдерін өндіру бойынша практикалық дағдыларды алуға мүмкіндік береді.

Кафедраның негізгі тағамдық заттарды – ақуыздарды, майларды, көмірсуларды, минералды заттар мен дәрумендерді анықтауға арналған заманауи құралдармен жабдықталған зертханалары зерттеушінің дағдыларын меңгеруге мүмкіндік береді. Бұл:

  • «Шикізат пен дайын өнімдердің сапасын бақылау және бағалау» зертханасы
  • «Ет және ет өнімдерінің технологиялары» зертханасы
  • «Сүт және сүт өнімдері технологиясы» зертханасы
  • «Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» зертханасы

Студенттердің, магистранттардың, докторанттардың ғылыми-зерттеу жұмыстарын орындау үшін кафедра зертханалары заманауи жабдықтармен және жаңа аспаптармен жабдықталған.

 

Галерея

Өмір мен оқиғалар туралы көбірек
біздің әлеуметтік желілерде
Онлайн кеңесшіге жазыңыз
Біз жұмыс уақытында сағат
9:00-ден 18:00-ге дейін байланыстамыз